Nyhed

VILD VIDEO: Boris Johnson møder Beastie Boys i partygate-mashup

GAFFA.dk – alt om musik

Den hårdt prøvede premierminister kæmper for retten til at feste

“Held a piss-up in lockdown, tried to say that it’s work” ville være fantastisk at citere den britiske premierminister Boris Johnson for. Desværre er det ikke tilfældet, men det næstbedste er dog at finde, i satireholdet PoliticsJOEs mash-up af Johnson og Beastie Boys’ 1987 rebelklassiker. Se den stærkt underholdende video nedenfor.

Dette er blot det seneste satiriske indslag i den efterhånden bestandige saga, der er offentlighedens reaktion på Johnsons skandaløse lockdownfester i sommeren 2020. Fester der vel at mærke blev afholdt, mens resten af den britiske befolkning var under stram nedlukning. Af yderligere optrædener ses blandt andet overhusets leder Jacob Rees-Mogg, Dronning Elizabeth 2. og endda Gurli Gris (som Johnson refererede til i en tale), der alle manipuleres til at give den kære præmiereminister en sviner eller to.


Johnsons tid som premierminister har generelt delt vandene nationalt såvel som internationalt, men denne skandale er for mange politikere såvel som borgere dråben. Johnson stillede sig ved talerstolen i parlamentet mandag den 31. januar med en offentlig undskyldning. En undskyldning, der i manges øjne blot har understreget Johnsons manglende troværdighed. For at citere oppositionslederen Keir Starmer: ”Han har fornærmet befolkningens intelligens.”

Siden afsløringen af Johnsons lockdown sommerarrangement har Londons politi udmeldt, at premierministeren nu er under efterforskning for yderligere lockdownbrud. Tiden må vise, hvor længe og hvor hårdt Johnson skal kæmpe for sin ret til at feste.

LÆS OGSÅ: Elton John kalder håndteringen af kunsten efter Brexit ”fucking ulækker”


Se den stærkt underholdende video:


ANNONCE