Nyhed

Dave Matthews Band til Danmark

Den millionsælgende amerikanske gruppe kommer til København til februar [Opdateret med billetinfo]

Selvom Dave Matthews med jævne mellemrum pakker sin guitar ned og tager turen til Europa for at give solokoncerter, har det, siden bandet debuterede i 1994, været ret sparsomt med regulære europæiske turnéer. Men til februar vender Dave Matthews Band tilbage til Danmark for at give den første danske koncert siden 1996.

I perioden 1998 til 2006 spillede Dave Matthews Band faktisk overhovedet ikke i Europa, men det blev der lavet om på med en række koncerter denne sommer i blandt andet England, Italien og Portugal. Turnéen ramte ikke de nordiske lande, men de får tilgengæld besøg af DMB til næste år.

Den europæiske vinterturné startes i Stockholm 13. februar, og dagen efter kan man opleve DMB i Falconer Salen i København. Herefter går turen rundt i Europa den næste måned, indtil turnéen afsluttes med et job i London 12. marts.

Den danske koncert og europæiske turné er blevet offentliggjort gennem bandets officielle webside, så der er endnu ingen information om billetsalg til koncerten med Dave Matthews Band 14. februar 2010 i Falconer Salen i København.

Billetter kan købes fra 23. oktober klokken 10:00 via GAFFA Live.

[Rettelse] DMB spillede en række europæiske koncerter i maj 2007.

ANNONCE