Nyhed

Guide: 11 essentielle koncerter i marts – der stadig er billetter til

Flere store navne gæster Danmark i marts måned, blandt andre Elvis Costello, Drake og Dave Matthews – du kan stadig nå at få fingre i billetter til koncerterne.

Marts bliver en stor musikmåned for det danske publikum. Hvis du mangler inspiration til, hvor forårshumøret kan nå nye højder, så guider vi her til 11 essentielle forårskoncerter. Det er stadig muligt at få billetter! Klik på kunstnernavne for mere info og links til billetsalg.

 

Lørdag den 4. marts

Avenged Sevenfold + Disturbed, Royal Arena

Nu kan den amerikanske metalgruppe Avenged Sevenfolds spektakulære liveshow igen opleves i Danmark, da de gæster Københavns nye multifunktionelle arena den 4. marts. Avenged Sevenfold får selskab af et andet amerikansk metalband, Disturbed. Avenged Sevenfold besøgte senest Danmark i 2013, hvor de i Falconer Salen fik fire pæne stjerner af GAFFAs anmelder Keld Broksø, der blandt andet skrev: "Man er med garanti underholdt, med mindre man lige har rejst sig fra et repræsentantskabsmøde om Danske Banks nye kundestrategi og bare ikke kan få stemningen eller synet af kundebevægelsen som en hær af flygtende lemminger ud af kroppen." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med titelnummeret fra bandets seneste album, sidste års "The Stage":

 

Søndag den 5. marts

Elvis Costello, Odeon

Elvis Costello har på det seneste optrådt i soloformat, uden band eller scenestaffage. Men selvom Costello er gået solo, kan den 62-årige dygtige og alsidige sanger sagtens underholde en sal i flere timer – sådan skrev Ole Rosenstand Svidt i GAFFAs seneste liveanmeldelse, hvor Costello blev tildelt fem ud af seks stjerner.

Få her en forsmag på solo-udgaven af Elvis Costello:

 

Tirsdag den 7. marts

Drake, Royal Arena

Som en del af sin "The Boy Meets World Tour" giver Drake den 7. marts koncert i Royal Arena i København. Han fik fem store stjerner for sit sidste besøg i Danmark, så forventningerne er store til det kommende. Selvom det hurigt blev meldt ud, at koncerten var udsolgt, er der på magisk vis frigjort flere – så du kan stadig nå det.

Varm op til Drake med superhittet "Hotline Bling":

 

Fredag den 10. marts

Red Bull Sound Select, Jazzhouse

Den 10. marts byder Jazzhouse velkommen til den danske producer Mads Bergland, som går under kunstnernavnet MABE, og tre amerikanske musikere. Koncerten er en del af den internationale musikplatform Red Bull Sound Select.

Få en forsmag på Red Bull Sound Select, hvor de her byder velkommen til Noah Carter:

 

 

Lørdag den 11. marts

GAFFA-Prisen i Odeon

Det populære musikshow GAFFA-Prisen løber i år af stablen i Odenses helt nye kongres- og kulturhus, Odeon, der åbnede 1. marts. På scenen til GAFFA-prisen vil man kunne opleve Mew, Katinka, Simon Kvamm, Kellermensch, Soleima, Turbolens (hvis forsanger og guitarist er Bo Rune Madsen, tidligere guitarist i Mew) og Aksglæde. Vært er Thomas Skov, kendt fra en række underholdningsprogrammer på DR. Og ja, al musikken er naturligvis live – modsat til Danish Music Awards.

Varm op til GAFFA-Prisen med Mews nye single "85 Videos", som der er chance for at høre den 11. marts:

 

 

Onsdag den 15. marts

Katinka, GAFFA Sessions

Katinka er et af de mest omtalte nye navne de seneste par år. Med sin meget personlige og originale stil har hun (med band) først vundet Karrierekanonen i 2015 og senest en Steppeulv som "Årets håb" ved prisuddelingen i januar 2017. Katinka udkommer med første solo-album “Vi er ikke kønne nok til at danse” den 31. marts i år.

Aftenen byder på halvanden times solo-interview med Katinka, blandet med akustiske live-numre, fremført på hendes "trademark", ukulelen, hvor Henrik Tuxen fra GAFFA stiller spørgsmålene. Efterfølgende er der mulighed for spørgsmål fra publikum og meet’n’greet med Katinka.

Datoer og links til billetkøb:

15. marts 2017 – KU.BE, kl. 20.00
28. marts 2017 – Slagelse Bibliotek, kl. 19.00
29. marts 2017 – Allerød Bibliotek, kl. 19.30
30. marts 2017 – Ballerup Bibliotek, kl. 19.30

Hør her Katinka med "Idioter":

 

Torsdag den 16. marts

Sampha, Vega 

Torsdag den 16. marts 2017 kan det nye r&b-stjerneskud Sampha opleves live i Danmark, når han gæster Store Vega. I GAFFAs anmeldelse af Samphas debutalbum beskrives han som beslægtet med Frank Ocean, også kvalitetsmæssigt, med stærk vokal, brillerende producerskills, indlevelse og hjerteskærende tekster. Der er få billetter tilbage, hvis du vil nå at opleve Sampha, før han bliver en superstjerne.

Lyt til stjerneskuddets single "(No One Knows Me) Like The Piano":

 

Fredag den 24. marts

L.O.C. + Marwan + Emil Stabil, Train (turnéstart)

Det er for første gang lykkedes at samle tre generationer – med spyttende rim – fra Aarhus V til koncerten, de kalder ”Kun 1 Aften”. Af GAFFA er L.O.C. anmeldt flere gange med stjerner i den høje ende af skalaen. Emil Stabil har derimod næsten ramt bunden, og Marwan er anmeldt som en pæn middel. Det bliver derfor spændende at opleve deres fælles præstation. Der er få billetter tilbage til denne særlige aften, men turnéen fortsætter heldigvis i resten af marts og ind i april. 

Bliv klar til Kun 1 Aften med Marwan feautering L.O.C:

 

 

Onsdag den 29. marts

Dave Matthews + Tim Reynolds, Royal Arena

Der er stadig mulighed for at overvære den særlige kemi mellem sanger og guitarist Dave Matthews og guitarist og multiinstrumentalist Tim Reynolds, begge kendt fra Dave Matthews Band. Da Matthews sidst besøgte Danmark i 2007 uden sit band, medbragte han sin kammerat Reynolds på scenen, og dengang scorede han fem stjerner for deres fælles optræden ­– vi håber, succesen gentages i Royal Arena den 29. marts.

Nyd kemien mellem Matthews og Reynolds:

 

Torsdag den 30. marts

Sort Sol, Portalen

Sort Sol er på vej med et nyt album og en opfølgende turné, som starter i Portalen den 30. marts. Det nye album er Sort Sols i alt tiende album og deres første regulære fuldlængde-album siden "Snakecharmer" fra 2001 (de udgav også et primært instrumentalt soundtrackalbum til filmen "Baby" i 2003). Vi er mange, der har glædet os til at høre mere fra dem, og med deres senest GAFFA-anmeldte koncert på Bornholm, der fik topkarakter, er forventningerne store til turnéstarten.

Varm op med klassikeren "Let Your Fingers Do the Walking" fra 1993-albummet "Glamourpuss":

 

Fredag den 31. marts

Suspekt, Scandinavian Congress Center, Aarhus

Den 17. februar udgav Suspekt deres sjette album ”100% Jesus”. Udgivelsen skyder nu en turné i gang, som besøger Aarhus, København og Aalborg dette forår. Med det nye album har vestegnens skrappe drenge perfektioneret udtrykket til seks store stjerner – ”for ingen slukker de her stars”. Der er få billetter tilbage til denne aften, og de to andre koncerter er udsolgt. Suspekt vender dog tilbage til de danske spillesteder til efteråret.

Bliv helt klar til Suspekt med "Står Stadig":

 

Koncerter, vi ville have nævnt, hvis de ikke var udsolgt:

Lørdag den 4. marts spiller Tove Lo i Vega i København, og billetsalget har meldt koncerten udsolgt. Også hos DR Koncerthuset bliver der spillet op til dans lørdag den 4. marts, da Band of Horses træder op på scenen. Den 12.-14. marts spiller På Danske Læber med dansksprogede fortolkninger af Leonard Cohen med en stjernerække af danske kunstnere under ledelse af Nikolaj Nørlund både i Vega og Musikhuset Aarhus. Alle tre koncerter er udsolgt.

 

 

ANNONCE