Nyhed

David Guetta er talsmand for DJ Hero

Den franske dj er spillets europæiske talsmand og vil gerne medvirke i næste udgave af spillet

I slutningen af oktober måned lanceres spillet DJ Hero, hvor man via en særlig controller formet som en pladespiller kan spille sig igennem en lang række eksklusive remix og tilføje sine egne beats og samples. I USA promoveres spillet af rapperne Jay-Z og Eminem, der også figurerer i spillet, men i Europa har man rent faktisk valgt at bruge en dj - nemlig David Guetta.

Den franske dj og producer har hittet hele sommeren med "Sexy Bitch" og "When Love Takes Over" samt samarbejdet med Black Eyed Peas "I Gotta Feeling", og han har uden tvivl været en af dette års højest profilerede dj's. Sommeren igennem har han på Ibiza været stam-dj til "F**K Me, I'm Famous"-festerne på klubben Pacha, og det var da også på Ibiza, han til en pressekonference blev præsenteret som DJ Hero-spillets europæiske talsmand.

GAFFA var med til pressekonferencen, hvor Guetta fortalte ivrigt om spillet og hans håb om, at spillet kunne være med til at generere endnu mere interesse for dj-kulturen. Han fremhævede det, at spillet gav mulighed for at få det til lyde som om, man havde været dj i mange år efter blot få dages træning, som en af de ting, han bedst kunne lide ved spillet og fortalte desuden, at der beklageligvis ikke havde været tid til at få hans egne mix med i spillet.

Men efter han var blevet tilknyttet spillet havde han lavet nogle eksklusive mix af sangene "Sexy Bitch", "When Love Takes Over" og "On The Dance Floor", som man vil kunne downloade i forbindelse med udgivelsen af spillet. Derudover fortalte han, at han allerede havde planer om at medvirke i næste udgave af spillet.

Da GAFFA efterfølgende mødte David Guetta spurgte vi ham derfor, hvem han gerne ville have med i sin egen version af DJ Hero:

- Min DJ Hero er helt klart Will.I.Am. Han elsker dj-kulturen, og han er selv i gang med at blive dj. Det er helt skørt, hvor kreative vi er, når vi er sammen. Jeg elsker hiphop og er nysgerrig for at lære mere om kulturen – selvom det ikke er min kultur, og han har det på samme måde. Han elsker elektronisk musik og dj-kulturen, og den vil han gerne lære mere om.

David Guetta fortalte desuden, at han er overbevist om, at DJ Hero vil blive en succes, da unge mennesker i dag opfatter musik og musikere på en helt anden måden, end man tidligere har gjort:

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

- Før handlede alting om sangeren. Men med Dr. Dre og Timbaland fik folk øjnene op for, at det er producerne, der laver musikken, og nu er der en hel generation, der går ud for at se dj's på samme måde, som deres forældre gik ud for at se rockbands. Og der er en generation af dj's, der køber plader baseret på, hvem der har produceret dem, så det er en helt ny kultur.

David Guetta medvirker som nævnt ikke i den version af DJ Hero, der er på vej, men det gør tilgengæld navne som DJ Shadow, DJ AM, Daft Punk, Grandmaster Flash, DJ Jazzy Jeff samt Eminem og Jay-Z.

DJ Hero udsendes 30. oktober.

 

ANNONCE