Nyhed

David Guetta til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den franske dj-stjerne optræder på Smukfest

Smukfest har nu annonceret David Guetta som et af festivalens hovednavne. Den franske dj-stjerne kommer til at optræde onsdag den 4. august, og der er stadig endagsbilletter i salg.

David Guetta fik sit gennembrud i Frankrig i 2002 og blev et international stjerne, da han i 2009 udgav singlen "When Love Takes Over" med vokal fra det tidligere Destiny's Child-medlem Kelly Rowland. Siden har han været verdensstjerne, og i dag har hans sange sammenlagt streamet mere end 10 milliarder gange. Sidste år udgav han en ep med sin danske kollega MORTEN.


Guetta optrådte også på Smukfest i 2012, og i 2016 gav han et show på Tinderbox, som GAFFAs anmelder var begejstret for.

LÆS OGSÅ: Fuck mig, sikke en fest

Bookingen bliver offentliggjort en uge efter, at to af Smukfests andre hovednavne, amerikanske Lionel Richie og Herbie Hancock måtte aflyse grundet ændrede tourplaner i skyggen af coronapandemien, men nu er festivalen mere optimistisk.


”Vi oplever mange artister, der ser gode muligheder i sommeren 2021, og det giver os en stærk tro på at kunne præsentere et program med lige så stor variation, som vores gæster forventer," udtaler festivalens booker, Mikkel Xavier. 

Festivalen understreger på Facebook, at der ikke er tale om en aprilsnar, selvom nyheden blev præsenteret 1. april. "Efter det her vanvittige år er vores nerver ikke til dens slags løjer," lyder det.

Varm op med en optræden fra den belgiske festival Tomorrowland i 2019:

ANNONCE