Nyhed

Jay Reatard får hjælp af Cola Freaks

Det bliver to danske musikere, der skal bakke Jay Reatard op til den kommende koncert på Loppen

I et indlæg på sin Twitter-side 6. oktober skrev Jay Reatard i ganske bramfri vendinger, at medlemmerne af hans band havde sagt op, og efterfølgende publicerede han sin email-adresse, så interesserede musikere kunne melde sig, hvis de havde lyst til at opleve, hvor forfærdelig han er at spille sammen med. Den opfordring har to af medlemmerne fra danske Cola Freaks taget til sig, hvilket betyder, de kan opleves sammen med den amerikanske sangskriver 1. november på Loppen.

Med til historien hører dog, at Cola Freaks og Jay Reatard kender hinanden fra tidligere, hvor Reatard blandt andet har produceret for gruppen samt medbragt den danske punkgruppe som opvarmningsnavn til en lang række amerikanske koncerter. Nu fortsætter samarbejdet så, når Anders Thode (bas) og Jacob Elving (trommer) skal fungere som band for den amerikanske sangskriver.

Ifølge et indlæg på musikforummet Svingninger skal de to danskere ikke blot give Reatard en hånd i København, men på hele hans europæiske turné, der starter i Paris 28. oktober. Men herhjemme bliver der altså mulighed for at opleve de tre musikere sammen på Loppen 1. november.


Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.

 

ANNONCE