Nyhed

Jonatha Brooke tager på turné i Danmark

Århus, Odense og København får glæde af den amerikanske singer-songwriter og hendes band, når de besøger Danmark i 2010

Den amerikanske sangerinde Jonatha Brooke er en erfaren kunstner inden for folkrock- og singer-songwriter-genrerne. Nu kommer hun endnu en gang til Danmark, hvor hun tager på en lille turné, der fører hende til Odense, Århus og København.

Siden 1980'erne har Jonatha Brooke skrevet musik, men har haft op- og nedture i løbet af halvfemserne med sin musik, der ikke solgte nok til, at hun kunne blive på pladeselskabet. Siden har den prøvede sangskriver fået noget større succes og kunne i år udgive sit syvende album "Works", der også fik kritikerros fra flere kanter. På GAFFA blev albummet, der er en fortolkning af og hyldest til Woody Guthrie, belønnet med fem stjerner, og anmelderen konkluderede:

"Enkelte tekster stammer helt tilbage fra 1939, men helheden fremstår helt moderne og nutidig, fremført med karisma og udtalt musikalitet af en kvinde, der til tider minder om Sarah McLachlan, til tider om Alanis Morissette. Jonatha Brooke har den tyngde, som kendetegner de to. Men hun er samtidig helt sin egen. Lille af størrelse, men stor af ydelse."


Jonatha Brooke har med "Works" i bagagen et godt grundlag for at spille gode koncerter på dansk jord. Hun fortæller selv om at spille i Danmark og om at spille med sit band i en pressemeddelelse:

"Jeg elsker at spille solo, men der opstår bare en helt anden dynamik, når jeg spiller med mit band. De bidrager til, at overgangen mellem hvisken og vanvid bliver langt mere dramatisk. Jeg er virkelig begejstret over endelig at vende tilbage til Danmark med fuld besætning."

Singer-songwriter stjernen kan opleves i løbet af februar med bandet, der består af Ben Butler på guitar, Rich Mercurio på trommer og Whynot Jansveld på bas på de nævnte datoer nedenfor, og billetter kan findes via GAFFA Live.


Koncertdatoer i Danmark:

24.02 Toftlund - Musik og Teaterhøjskolen

25.02 Århus - Train


26.02 Odense - Jazzhus Dexter

27.02 København - Lille Vega

ANNONCE