Nyhed

Noel Gallagher lufter soloplaner

Det tidligere Oasis-medlem bekræfter forventningerne om at lave musik som soloartist

Rock-gruppen Oasis ligger definitivt for døden, efter at et slagsmål og en smadret guitar betød et exit for gruppens primære sangskriver, Noel Gallagher. Liam Gallagher har tidligere udtalt, at gruppen ikke forsætter uden broderen, og nu bekræfter Noel, at han vil forsøge sig som soloartist.

Spekulationer om, hvorvidt Noel Gallagher skulle indrulleres i et eksisterende band, er i første omgang blevet manet til jorden med rockguitaristens nye udtalelser om en karriere som soloartist. Ifølge musiksiden Contactmusic.com har Noel Gallagher sagt følgende om fremtidsplanerne:

"Jeg ser frem til at lave mine egne ting og få mit eget musik ud i verden. Jeg er glad for, at det er det, som folk vil høre. Jeg tænker ikke på så meget andet, på hverken Oasis eller Liam, jeg har det bare godt."

Soloplanerne har været der i lang tid og eks-Oasis medlemmet fortalte blandt andet om sine ideer om at udgive sit eget album tilbage i 2007 til musikmagasinet Nme. Tidligere i år (endnu før det officielle brud med Oasis), luftede Noel Gallagher også ideerne om at lave et soloalbum og har blandt andet sagt i et interview med Mog.com:

"Jeg har mange sange, der ligger i boksen, som der ikke sker noget ved. Jeg kunne sikkert samle dem sammen til et album. Jeg kan ikke sætte en tidshorisont på det endnu, men det ville være fantastisk at få dem ud. Jeg får dem ud før eller siden."

Der skulle med andre ord være rigeligt med materiale at tage af for Oasis-bagmanden, der har været kendt for at skrive hovedparten af sangene til rockgruppen. Fans kan dermed se frem til mere materiale fra eks-Oasis guitaristen, mens broderen Liam Gallagher endnu ikke har konkrete planer, men dog stadig ønsker at lave musik med resten af det gamle Oasis.

ANNONCE