Nyhed

Robbie hyldes til Brit Awards

Sangeren kan se frem til at modtage en Outstanding Contribution To Music-pris i 2010

Når det engelske show The Brit Awards afvikles 16. februar 2010, er der en god chance for, at Robbie Williams vil dukke op på scenen undervejs. Her vil den engelske sanger nemlig blive tildelt prisen Outstanding Contribution To Music for sin særdeles succesfulde solokarriere.

Det kan virke lidt tidligt, at Robbie tre dage efter at være fyldt 36 skal modtage den prestigefyldte pris, der tidligere er blevet uddelt til navne som Paul McCartney og The Who. Men ikke desto mindre er han samtidig den kunstner, der har modtaget flest statuetter som solist (11) oven i de fire, han vandt sammen med Take That, der efterfølgende har vundet tre mere uden Robbie.

Beslutningen om, at Robbie Williams skal have prisen kommer samtidig med, at sangeren er gået i gang med at iscenesætte et comeback i forbindelse med udgivelsen af albummet "Reality Killed The Video Star" og at prisfesten kan fejre sit 30 års jubilæum.


Folkene bag Brit Awards kalder Robbie Williams en af de toneangivende kunstnere af sin generation, og med udgivelsen af sit ottende soloalbum kan det lykkes ham at hive endnu flere statuetter ind sammen med æresprisen.

ANNONCE