Nyhed

Wolfmother kommer til Danmark

Andrew Stockdale og resten af den australske hardrock-gruppe gæster igen landet med et nyt album i baghånden

Sidste år kunne man med rette tro, at det succesfulde australske 70'er-rock band Wolfmother var fortid efter blot et album. Men den energiske frontmand Andrew Stockdale har ufortrødent fortsat med at arbejde på et album nummer to med navnet "Cosmic Egg", som udkommer den 26. oktober, og gruppen annoncerer nu også en ny koncert i Store Vega til næste år.

Wolfmother blev hurtigt kendt over det meste af verden for deres karakteristiske rocklyd, der åbenlyst trækker på inspirationer fra den hårde amerikanske rock fra 70'erne. Det har i tidens løb bragt gruppen forbi Danmark flere gange til både Roskilde Festival, på Train og sidst til årets Beatday i København. Den seneste koncert efterlod en imponeret anmelder fra GAFFA iblandt publikum, der gav fem stjerner og konkluderede:

"Vi blev taget på tur til The Doors-agtige syrestykker, med forbi det velkendte signaturblend af Led Zeppelin og Black Sabbath og fik tilsat en overflade af næsten at være elev i Jimi Hendrix' guitarskole. Her tænker overtegnede særligt på elementer under "Dimension". God gedigen tung rock trukket op til nutidig fortolkning på en måde, der fik hovederne i salen til at gynge. Sådan."

Nu kommer det eneste originale medlem, Andrew Stockdale, og hans nye Wolfmother igen til landet, når gruppen gæster Store Vega den 2. Februar i 2010. Publikum kan forberede sig på masser af guitarlir og stort hår, når Wolfmother igen besøger København.

Billetsalget starter den 23. oktober, og billetterne til Wolfmothers koncert kan findes via GAFFA Live.

ANNONCE