Nyhed

Beastie Boys genudgiver Hello Nasty

De intergalaktiske hiphoppere genudgiver endnu et klassikeralbum med hele 21 bonusnumre

De hvide hiphoppere fra Beastie Boys har indtil videre udgivet deluxe-udgaver af "Licensed to Ill", "Paul's Boutique", "Check Your Head" og "Ill Communication", og nu er turen kommet til hitalbummet fra 1998, "Hello Nasty", der udgives i denne måned.

Albummet var en stor succes for Beastie Boys, der hittede med singlerne "Intergalactic" og "Body Movin'" og samtidig fik store roser i blandt andet Rolling Stone Magazine, der placerede albummet i top fem over årets album i 1998. Genudgivelsen af "Hello Nasty" skal ifølge musiksiden Pitchfork.com angiveligt være den sidste i række af deluxe-udgaver fra den kendte rapgruppe, som dermed ikke genudgiver det seneste album "To The 5 Borroughs" fra 2004.

På trods af de fem genudgivelser, som Beastie Boys har sendt i omløb på det sidste, har de ikke stoppet med at lave nyt musik. Gruppen har annonceret et nyt album med navnet "Hot Sauce Committee", hvor det rygtes, at Santigold skulle være på gæstelisten. Albummet har dog ikke fået nogen specifik udgivelsesdato, så fans slå ventetiden ihjel med den sidste genudgivelse indtil da.


Deluxe-udgaven af "Hello Nasty" kommer ud over selve det polerede album til at indeholde hele 21 numre, hvoraf ti af sangene aldrig før er blevet udgivet. Genudgivelsen kan allerede nu erhverves digitalt på Beastiernes hjemmeside, mens den fysiske udgave udkommer den 22. september.

 

ANNONCE