Nyhed

Danger Mouse og The Shins-frontmand laver nyt band

Den allestedsnærværende producer og sangeren James Mercer kalder sig foreløbig Broken Bells

I foråret så et mystisk projekt dagens lys, da produceren Danger Mouse og rockgruppen Sparklehorse stod i front for en alternativ udgivelse, der talte prominente navne som David Lynch, James Mercer fra The Shins, Julian Casablancas og The Flaming Lips på gæstelisten, men som aldrig nåede at blive udgivet. Men nu starter to af projektets deltagere et nyt band med det foreløbige navn Broken Bells.

Navnet på Danger Mouse-projektets skrinlagte udgivelse var "Dark Night Of The Soul", der løb ind i en række juridiske spørgsmål om rettigheder og aldrig blev udgivet. Men samarbejdet mellem produceren og The Shins-frontmanden James Mercer har åbenbart vist sig at være så frugtbart, at de to nu danner en gruppe sammen.

Ifølge musiksiden Pitchfork er navnet på den nye duo Broken Bells, men det kan være, at navnet skifter. Det er dog også under dette navn, at en ny hjemmeside netop er dukket op.


Brian Burton, som er skrevet op med sit borgerlige navn og ikke aliaset Danger Mouse til projektet, har mange glorværdige samarbejder og en række tidligere bands bag sig. DangerDoom og Gnarls Barkley er blandt andet tidligere duoer med Brian Burton som den ene halvdel, og nu kan produceren tilføje Broken Bells til listen, hvis de to medlemmer beslutter sig endeligt for navnet. Men som det kan ses på billedet af de to, vil Burton højst sandsynlig ikke nøjes med at sidde i producerstolen denne gang.

Gruppen har annonceret, at de vil udgive et album i starten af 2010, og indtil videre er det den information, der er sluppet ud omkring Danger Mouse/James Mercer-projektet.

 


ANNONCE