Nyhed

Broken Bells annoncerer første album i otte år

Duoen er klar med deres tredje album om en måneds tid

Albummet Into The Blue udkommer den 7. oktober, og man kan få en forsmag på det med singlen ”Saturdays.”

De to mænd bag bandet er James Mercer, frontmand for The Shins, og Brian Burton, der også går under aliasset Danger Mouse, som efterhånden har et hav af samarbejdspartnere.

Burton var nemlig med til at skabe Gnarls Barkley med CeeLo Green og har siden arbejdet med Red Hot Chili Peppers, Adele, A$AP Rocky og mange flere. Senest var han med til at lave albummet Cheat Codes med Black Thought, som GAFFA gav intet mindre end fem stjerner.


Nu er han klar med det tredje album fra samarbejdet med Mercer, der har været med på projektet Broken Bells siden 2008.

De to mødte hinanden på den regnfulde Roskilde Festival i 2004, da Burton hørte Mercer optræde med The Shins, og efter faldt de i snak med hinanden og fandt ud af, at de blandt andet delte passionen for indierocken, som man kan høre på deres tidligere album. GAFFA skrev i den trestjernede anmeldelse af After the Disco fra 2014:


”Stærkest står albummets første halvdel, hvor duoen leger med synth og diskogenren. Som på ”Changing the Lights” og det kække titelnummer, hvor produktionen står knivskarpt og ikke så lidt sleazy under et fængende omkvæd,” lød det fra anmelder Kristian Petersen som fortsatte:

”Oven på Daft Punks succes med noget lignende kan det virke lidt beregnende, men hey, det virker.”

LÆS OGSÅ: Broken Bells: After The Disco


ANNONCE