Nyhed

Norah Jones spiller live i P4

Den verdenskendte New York-sangerinde kigger forbi DR’s Studie 2

De fleste kender nok Norah Jones for hendes søde popjazzede musikalske univers, som blev præsenteret på debutalbummet "Come Away With Me" tilbage i 2002. Stilen har siden været toneangivende for hendes musikalske karriere. I hvert fald indtil nu.

På sit nyeste album udspil "Little Broken Hearts" har hun, i samarbejde med produceren Danger Mouse, skabt et nyt, spændende og skævt musikalsk univers. Universet placerer dog stadig Jones' unikke og særegne luftige vokal i centrum af arrangementerne. Danger Mouse (tv. på billedet) er tidligere kendt for at spille en central rolle i bands som Broken Bells og Gnarls Barkley. Samarbejdet mellem Jones og Mouse har tilført det søde mere rockede elementer, og tekstuniverset kredser blandt andet om jalousi og mord grundet ulykkelig kærlighed.

Den nye Norah Jones kan opleves live den 22. maj kl. 21.00 i et eksklusivt koncertarrangement i DR Koncerthusets Studie 2. Hvis man ikke når at få fingrene i billetter til koncerten, som kun kan vindes via radio-kanalen, kan man følge med hjemme fra stuen. Koncerten vil nemlig blive transmitteret live på P4. Med sig til at præsentere det nye materiale har Norah Jones medbragt sig en trio. Sammen skal de fire musikere fremføre det på én gang mere rockede og samtidig meget afdæmpede og atmosfæreladet lydbillede fra det nye album "Little Broken Hearts".


 

ANNONCE