Nyhed

Faces spiller koncert uden Rod Stewart

Den gendannede engelske 70’er-band spiller i oktober i London, men uden den kendte frontmand

Sidste år svirrede rygterne om det gamle band Faces' gendannelse, og snakken gik om, at Red Hot Chili Peppers-bassisten Flea blandt andet skulle afløse den nu afdøde Ronnie Lane i bandet. Nu gendannes gruppen i første omgang uden ny bassist eller Rod Stewart og spiller en støttekoncert i Royal Albert Hall i oktober.

I 1969 blev Faces skabt af medlemmer fra grupperne Small Faces og Jeff Beck Group med Rod Stewart i front som forsanger. Gruppen, der gik i opløsning i 1975, bestod udover Rod Stewart af Ronnie Wood, Kenney Jones, Ian McLagan og afdøde Ronnie Lane. Koncerten i oktober vil dermed blive med de tre resterende medlemmer af gruppen, og Rolling Stones-guitaristen Ronnie Wood har ifølge musiksiden Nme.com udtalt:

"Dette kommer til at være rigtigt specielt for os, at stable en genforening på benene for en så vidunderlig og prestigefyldt event. Desværre kan Ronnie Lane ikke opleve det sammen med os, men jeg er sikker på, at han vil være der i ånden. Gud velsigne ham."

Ronnie Wood kommenterer dermed ikke på, at Rod Stewart ikke skal være med i Faces-genforeningen, når de spiller til støttekoncerten for organisationen Performing Right Society med blandt andre Mel C og Simply Red-frontmanden Mick Hucknall. Om gendannelsen er permanent uden Rod Stewart vil tiden vise, men Faces uden den millionsælgende stjerne vil uden tvivl ikke være det samme.

ANNONCE