Nyhed

Medina-autografskrivning flyttet

Signeringen lørdag i Tåstrup finder ikke sted hos Fona, men på Torvet

Vi har tidligere omtalt denne signering, men arrangøren gør opmærksom på, at signeringen i Taastrup er flyttet fra Fona til Torvet. Den korrekte information følger nedenfor.

I mandags udgav den mildt sagt storhittende Medina sit andet album, "Velkommen Til Medina". Og i den forbindelse giver hun lørdag den 5. september autografer i København. Nærmere betegnet på Torvet i Tåstrup (klokken 12.30) og Fona i Frederiksberg (kl. 14.00). Medina vil skrive autografer i en halv time hvert sted og også hyggesnakke lidt med de formodentlig mange fremmødte fans.

Medinas kæmpehit "Kun For Mig" har til dags dato solgt mere end 65.000 digitale downloads (2 x platin), og ikke færre end 2,3 millioner har set videoen på Youtube. Derudover har Medina flere uger i træk haft førstepladsen på diverse hitlister såsom airplay- og download-charten. Sidst, men ikke mindst, har "Kun For Mig" i skrivende stund rundet 25 uger på P3's Tjeklisten.
 
Medina er også aktuel med sin nye single, der også hedder "Velkommen Til Medina".

I GAFFAs septembernummer, der netop er kommet på gaden, kan du læse en stor reportage fra en af Medinas mange diskoteksturnéer.

 

ANNONCE