Nyhed

Rammstein fastsætter udgivelsesdato

Det ligger nu fast at albummet "Liebe Ist Für Alle Da" udsendes 16. oktober

I en besked på den officielle Rammstein-webside kan bandet nu afsløre både navn og udgivelsesdato på deres sjette studiealbum, og ved samme lejlighed har de også offentliggjort coveret til det kommende album, der har fået titlen "Liebe Ist Für Alle Da".

Det længeventede album udsendes 16. oktober og kommer til at indeholde elleve nye skæringer inklusive den kommende single "Pussy", der udsendes 18. september. Coveret til singlen forestiller for øvrigt bandets seks medlemmer i nøgen positur udstyret med kvindekroppe, og for en god ordens skyld er frontmand Till Lindemann såmænd også lige gravid. Så man kan sige, at de har taget Marilyn Mansons "Mechinal Animals"-cover et skridt videre.

Coveret til albummet skal også nok få nogle folk op af stolen. Som man kan se her på siden forestiller det nemlig bandet i færd med at partere en nøgen kvinde, hvilket kommer til at stå i interessant kontrast til pladens titel.

Rammstein udsender "Liebe Ist Für Alle Da" 16. oktober, og 15. december spiller de en udsolgt koncert i Forum i København.

ANNONCE