Nyhed

Rune RK laver udgivelse på USB-stik

Nightology Records med Rune RK i spidsen udsender et opsamlingsalbum og vil ikke længere benytte sig af cd-formatet

Pladeselskabet Nightology Records fejrer i år både den 30. udgivelse fra selskabet og cd-formatets 30 års fødselsdag. Derfor udgives album nummer tredive ikke på normal vis, da jubilæet på pladeselskabet også vil blive brugt til at begrave cd-skiven. Man har i stedet valgt at udgive det nye dobbeltalbum på en USB-lagringsenhed, der er udformet som et armbånd.

Udgivelsen med navnet "Danish Bacon Vol. 1" er to forskellige mix fra pladeselskabets ejer Rune RK, som selv har raseret hitlisterne med sit store hit "Calabria". Nummeret har siden 2003 været et festhit i forskellige udgaver og ligger stadig højt på hitlisterne rundt omkring i verden. Rune RK har siden 2006 startet hele tre pladeselskabet, hvor Nightology Records er den sidste i rækken.

Rune RK fører på den kommende udgivelse lytteren igennem Nightology Records store bagkatalog og samtidig præsenterer toppen af den danske house-musik i øjeblikket. I rækken af prominente dj's, der kan høres på udgivelsen, er især Dj Kato og Morten Breum værd at lægge mærke til.

Dj Kato er vinder ved Danish DeeJay Awards som Årets Mainstream Dj, som er en pris, den albumaktuelle Morten Breum også blev belønnet med sidste år. Morten Breum har desuden også vundet flere priser i fællesskab med føromtalte Rune RK. "Danish Bacon vol. 1" præsenterer således stærke dj-navne på et format, som ikke er begrænset af de 700 megabytes, som er cd'ens normale kapacitet.

Udover festmixet og det mere komplicerede mix, som udgør udgivelsens to dele, vil armbåndet med USB-enheden også indeholde videoklips og billeder, der sætter house-stemningen til lydsporet.  Udgivelsen bliver fejret med festen "Danish Bacon Vol. 1", der ligesom udgivelsen henviser til et citat om den storsælgende dj Rune RK, der ifølge DJ-Mag skulle være "den største eksportvare siden bacon" i landet.

Udgivelsesfesten foregår i Pumpehuset, lørdag d. 12. september, hvor man kan anskaffe sig det særegne USB-armbånd med albummet.

ANNONCE