Nyhed

Specktors udgiver debutalbum og holder releaseparties

Elektrorapgruppen er klar med "Shanksville" og desuden et gratis mixtape

Den danske elektrorap-gruppe Specktors har i et stykke tid underholdt på danske klubber, spillesteder og festivaler, ligesom de har hittet på P3 med "Hellerup Ansigt//Amar Røv". Nu udgiver de så deres debutalbum "Shanksville", der er på gaden den 09.09.09, hvilket gruppen selv påpeger er "Satans Fødselsdag på hovedet". Albummet udkommer på selskabet Music For Dreams (Aura, Lulu Rouge, Kenneth Bager, Bliss med flere) og er produceret af gruppen selv, ligesom medlemmerne også selv har lavet cover-artworket. "Shanksville" gæstes desuden af de prominente navne Jokeren, MagerMayn, Pato og Fagget Fairys.

Specktors markerer udgivelsen af debutalbummet med tre releaseparties i henholdsvis København og Århus. Det officielle releaseparty løber af stablen på Rust i København den førstkommende lørdag, den 5. september, og byder ud over et Specktors-udsmykket Rust på livekoncert med Specktors og dj-sæt med Ung Flugt, Kenneth Bager og White Pony alias Pato og Lasse Lyngbo (Diefenbach). Desuden vil man have mulighed for at købe Shanksville en kende tidligere end resten af landet.

Næste releasefest bliver afholdt på selve dagen for udgivelsen, altså 09.09.09, på et hemmeligt sted i København, der dog offentliggøres via specktors.dk på dagen. Specktors byder på "blodig kage" samt dj-sæt med Specktors DJ Team, Fagget Fairys, Pelle og Van Basten bag pulten.

Sidste releasefest bliver afholdt i Århus den 11. september til Klub Stuka i kælderen under Café Pustervig med Specktors live og dj-sæt ved Ung Flugt, Pelle og lokale Le Femme Fatale.

Som om dette ikke var nok, har Specktors også i bedste hiphop-stil lavet et mixtape, som gratis kan downloades fra gruppens hjemmeside. Titlen er "Du Ved Det!", og mixtapet indeholder 8 nye sange over instrumentalnumre, der spænder over alt fra hjemmeproduerede beats til lånte og remixede numre af Prodigy, 2Unlimited, Soulja Boy Tell Em med flere. Det er ifølge gruppens management "både dumt, grimt, sjovt, usjovt og til grin såvel som skarpt, ondt, fængende og typisk Specktors. Dog er udtrykket en kende mere løssluppent end på det kommende album."

ANNONCE