Nyhed

Weezer arbejder sammen med Lil Wayne

Rockgruppen har lavet nummeret "Can’t Stop Partying" med rapperen på det kommende album "Raditude"

Den populære rockgruppe Weezer har haft travlt siden sidste års album, der var det tredje (!) album med titlen "Weezer". Nu er gruppen tilbage med endnu et alternativt rockalbum "Raditude", hvor kvartetten blandt andet har fået selskab af rapperen Lil Wayne og Jermaine Dupri.

Weezer er kendte for at kombinere vellydende rock, pop og mere eksperimenterende elementer som 808-trommemaskiner, synthesizere og sydstatsrap. Frontmand i Weezer, Rivers Cuomo (billedet), fortæller i et interview med MTV.com om gruppens festlige r&b-nummer, som han har skrevet sammen med produceren Jermaine Dupri:

"Det er tid til at gøre noget fuldstændigt anderledes, så jeg kontaktede nogle af mine venner i forskellige genrer: Jermaine Dupri for eksempel, som er kongen af r&b. Jeg skrev en sang med ham med navnet 'Can't Stop Partying'. Det var en stor udfordring for mig at tage hans ideer, som er rigtig gode, r&b-fest-ideer, og så give det hele en smule kant og lidt mørke, for at få det til at fungere med rock og Weezer."

Rivers Coumo har lavet to sange med r&b-produceren til den kommende plade, men ville derudover også have den storsælgende rapper Lil Wayne ind over 'Can't Stop Partying'. Weezer-forsangeren fortæller om det lidt skæve samarbejde:

"Det er ikke bare det, men vi fik Lil Wayne til at komme ind og rappe over det. Enhver anden rapper ville bare have begyndt med 'yay, vi fester, lad os drikke og ha' det sjovt', men han gav det den kant, som jeg ledte efter. Du kan høre i hans stemme, der lyder så mørkt, som om han er ved at blive skudt eller noget, når han går ud af studiet. Så jeg er virkelig glad for, at alle de involverede havde, hvad vi ledte efter."

Lil Wayne er dog ikke helt bleg for rocken, da han i december selv udgiver sit første album i genren med navnet "Rebirth". Før det sker, kan man høre kombinationen af ham og Weezer, når deres album "Raditude" udgives den 26. oktober.

Trackliste til "Raditude":

1.             "(If You're Wondering If I Want You To) I Want You To"

2.             "I'm Your Daddy"                                          

3.             "The Girl Got Hot"                                          

4.             "Can't Stop Partying" (Feat. Lil Wayne)                            

5.             "Put Me Back Together"                                          

6.             "Trippin' Down the Freeway"                                          

7.             "Love Is the Answer"                                          

8.             "Let It All Hang Out"                                          

9.             "In the Mall"                                          

10.             "I Don't Want to Let You Go"                           

Deluxe Edition Bonus Tracks:

11. "Get Me Some"

12. "Run Over by a Truck"

13. "The Prettiest Girl In the Whole Wide World"

14. "The Underdogs"

iTunes Bonus Tracks:

- "The Story Of My Life"

- "Kids/Poker Face" (Cover Medley af "Kids" af MGMT og "Poker Face" af Lady GaGa)

 

ANNONCE