Nyhed

Alter Bridge vender tilbage til Danmark

Med et splinternyt album i kufferten tager den amerikanske kvartet forbi København til oktober (opdateret)

Som vi skrev i mandags på GAFFA.dk, så giver Alter Bridges koncert i København til oktober. Koncertarrangøren Concerts.dk har netop udsendt en pressemeddelelse om koncerten, hvor der nu er sat tid på starten for billetsalg til koncerten; det starter i morgen, torsdag den 29. april klokken 10.00. Koncerten finder, som nævnt nedenfor, sted lørdag den 30. oktober klokken 20.00 i Pumpehuset, København. Billetter kan som vanligt købes via GAFFA Live, når de sættes i salg.

----------------------------------------------------------------------------

Der er et nyt album på vej fra Alter Bridge, der tæller tre medlemmer af det gendannede postgrunge-band Creed og forsangeren Myles Kennedy, og det fejres med en turné, der omfatter en gensyn med Danmark. Det nye album har arbejdstitlen "Alter Bridge III", og det er Michael Baskette, der sidder som producer, ligesom på deres andet og seneste studiealbum "Blackbird" fra 2007. Det skulle være klar til september, måneden før Alter Bridge kommer forbi Pumpehuset i København.

På bandets officielle hjemmeside fortæller de, at det nye album i øjeblikket er ved at blive mixet, og at de snart begynder processen med at udvælge hvilke sange, der skal med på tracklisten. De fortæller også, at de er utroligt stolte af indspilningerne, der skulle inkludere deres mest inspirerede og dynamiske numre til dato. Hvilken retning den nye plade har taget lydmæssigt vil de dog ikke ud med på nuværende tidspunkt, ligesom de indtil videre ikke har sat en helt konkret udgivelsesdato på, andet end "september måned".

Forsanger Myles Kennedy står også for vokalerne hos Slash, der som bekendt udsendte sit første soloalbum tidligere på måneden. De to kan opleves i Danmark allerede den 2. juni, hvor de optræder til Copenhagen Live på Amager.

Koncerten med Alter Bridge finder sted lørdag den 30. oktober i Pumpehuset, København, klokken 20.00. Billetsalget er endnu ikke startet, men kommer til at foregå via Billetnet, og billetter kommer til at koste 295 kroner stykket.

ANNONCE