Nyhed

Choir Of Young Believers indtager biografmørket

En koncertoptagelse med bandet kan opleves på det store lærred til CPH Pix

Om tre dage kan det danske indiepop-fænomen Choir Of Young Believers' koncerter med DR Underholdningsorkestret opleves på det store lærred i Cinemateket under Cph Pix, når filmen "This Is For The White In Your Eyes" vises i København.

Der var komplet udsolgt to gange på samme aften, da Choir of Young Believers i juni sidste år sammen med DR Underholdningsorkestret opførte gruppens debutalbum "This Is For The White In Your Eyes" i Koncertsalen i DR Byen. Koncerterne blev optaget af snurrende kameraer, og nu kan koncertfilmen "This Is For The White In Your Eyes" så opleves i Cinemateket under filmfestivalen CPH Pix.

I Koncertsalen blev albummet opført fra start til slut, og det er således et samlet og helstøbt værk, der kan nydes i Cinematekets biografmørke.

Filmen portrætterer et alternativt samarbejde mellem to verdener, hvor COYB-bagmand Jannis Noya Makrigiannis følsomme og orkestrale indiepop-ballader for alvor kommer til deres ret, takket være den midlertidige symbiose med de 42 klassiske musikere.

Koncertfilmen udkommer desuden på dvd i slutningen af maj, og vil her blive akkompagneret af et live-album fra selvsamme koncerter.

"This Is For The White In Your Eyes" vises to gange den 23. april i Cinemateket i forbindelse med CPH Pix.

ANNONCE