Nyhed

Film om Ozzy Osbourne i støbeskeen

Ifølge Ozzys kone Sharon skal der nu laves en film om den gale mand

På en NBC-nyhedskonference i USA i forbindelse med "Celebrity Apprentice" har Sharon Osbourne nu fortalt, at der skal laves en film om hendes rock'n'roll-handyr, Ozzy Osbourne. Hun fortalte, at projektet er blevet sat til at gå i produktion, men at der endnu ikke er blevet valgt nogle skuespillere.

Med Ozzy-fruens egne ord: "Nu kommer der en stor nyhed. Den (filmen, red.) er blevet valgt, og den går i produktion. Vi laver forhåbentlig en pressemeddelelse inden for de næste to uger. Der er ingen på rollelisten endnu, men vi har en producer, vi har masser af penge, og vi går alle i gang."

Sharon kunne dog afsløre, at det sikkert bliver en ukendt skuespiller der skal spille Ozzy og nævnte, at det muligvis ville blive Carey Mulligan fra "An Education", der skulle spille hende selv.

Da det blev foreslået at hendes datter Kelly, kunne spille rollen som hende, svarede Sharon: "Til at spille mig? Hun er en Mini-mig, så jo, hun ville være god."

Den gode, gale Ozzy blev født i Birmingham, England i julemåneden 1948, og havde dengang det borgerlige navn John Michael Osbourne. Da han var omkring 20 år dannede han bandet Black Sabbath sammen med guitaristen Tony Iommi, bassiten Geezer Butler og trommeslageren Bill Ward, og kort efter – i 1970 – udgav Ozzy og de andre sorte drenge debutalbummet "Black Sabbath". Senere kom klassiske rockalbum som "Paranoid" og "Master Of Reality".

I slutningen af 70'erne blev Ozzy fyret fra Black Sabbath, hvorefter han dannede sit nye band, Blizzard Of Ozz, blandt andet sammen med hans nye kone og manager, Sharon.

I 1986 blev Ozzy beskyldt for at opfordre sine lyttere til selvmord via subliminale beskeder i Blizzard Of Ozz-nummeret "Suicide Solution". Til sidst blev sagen dog droppet, men efterlod Ozzy med et frygtindgydende rygte.

Alt i alt er det blevet til 10 studiealbums som solist – indtil videre. Det ellevte album fra heavy-galningen, "Scream", udkommer den 14. juni.

ANNONCE