Nyhed

Jeff Beck spiller i Amager Bio

Guitarlegenden har udgivet nyt album, og rejser på verdensturné med stop i Danmark

"Emotion & Commotion" er netop udgivet i april, og derfor drager den legendariske guitarist Jeff Beck på en verdenturné, der rammer Amager Bio i Danmark d. 11. november.

På "Emotion & Commotion" bakkes guitarhelten flere steder op af et fyldigt, klassisk orkester, og der er sang af blandt andre Joss Stone, og fortolkninger af Judy Garlands "Over the Rainbow" og James Sheltons "Lilac Wine" (kendt med blandt andre Nina Simone, Jeff Buckley og Katie Melua). GAFFA gav fire stjerner, og konstaterede, at Beck "maler med flotte, varme farver og rolig hånd - og satser på deciderede sange (bl.a. med  en dejlig funket Joss Stone). Konsekvent. Gennemført.  Og heldigvis stadig med nuancer nok til, at man spidser ører, hver gang Beck rører strengene."

Albummet er det første fra Jeff Beck i syv år, og det seneste i en uendelig række af udgivelser fra den engelske guitarist. Han blev første gang kendt i 1965, da han tiltrådte som erstatning for Eric Clapton i The Yardbirds, og har siden spillet i The Jeff Beck Group, trioen Beck, Bogert & Appice, og som soloartist, ligesom han også har assisteret og produceret for andre kunstnere. Han har blandt andet optrådt med Eric Clapton, og i Jeff Beck Group, der har udgivet fire studiealbums, havde han Rod Stewart med på vokal.

Sidste år fik Beck en plads i "Rock and Roll Hall of Fame", ved siden af blandt andre Run DMC, Metallica, Johnny Cash og Neil Young.

Koncerten foregår 11. november i Amager Bio.

Forsalget starter på fredag 23. april klokken 10 via Billetnet.

ANNONCE