Nyhed

Kylie har titel og dato klar

Sangerindens hjemmeside brød sammen under offentliggørelsen af titel og udgivelsesdag for hendes ellevte album

Kylie Minogues næste album udkommer 5. juli, og bærer titlen "Aphrodite". I går proklamerede sangerinden via STV, at hun i dag ville komme med en "extra special announcement" – et taktisk træk, der skabte så meget opmærksomhed, at hendes hjemmeside gik ned, da nyheden skulle offentliggøres.

Spændingen havde også affødt en del spekulationer omkring, hvad det da kunne være for hemmeligheder, hun havde at åbenbare, og en af teorierne gik på, at den 41-årige skulle være blevet forlovet med den spanske model Andres Velencoso. En anden var den, at hun skulle vikariere for X Factor-dommer og lillesøster Dannii, mens denne er hjemme i Australien for at føde sit barn.

Men nu er det altså blevet afsløret, at det hele var et effektfuldt og simpelt pr-stunt, og løftningen af sløret for det ellevte album, "Aphrodite", der udkommer i hele verden 5. juli, og førstesinglen "All The Lovers". På Youtube findes et 30-sekunders snippet fra singlen, der afslører den moderne, klubvenlige lyd, og af gæster på albummet kan nævnes Babydaddy fra Scissor Sisters, Nerina Pallot og Kylies egne idoler, Xenomania.

GAFFA fortalte i januar nogle af de intime detaljer omkring 41-årige Kylie Minogues kommende ellevte plade. Dengang afslørede vi, at sangerinden havde planer om en mere upbeat-plade, der skulle sikre hende et triumferende comeback til den status, hun havde engang. Det kunne forrige album ikke præstere, men det nye skulle både være influeret af dance og hiphop, og dermed lige i tråd med tidens tendenser.

ANNONCE