Nyhed

Liam Gallagher og post-Oasis-drengene på banen igen

Liam Gallagher og hans nye gruppe går i studiet, giver koncerter og udgiver single og album

Forsanger i det hedengangne Oasis har, i et interview med Shortlist, fortalt, at han og hans bandkolleger går i studiet i april. Deres nye sange er allerede skrevet, nu er det blot et spørgsmål om at få dem i kassen.

"Vi indspiller det over tre uger i april, så tager vi en pause, tager tilbage til studiet i fire uger og så er det færdigt til juni. Men det udkommer ikke før næste år, men vi presser på for at have en single ude til oktober – og forhåbentlig give nogle koncerter i den forbindelse."

Det nye materiale, der ifølge Gallagher er en hel del mere musikalsk end Oasis, bliver bagt af sangeren selv, hans tidligere Oasis-venner Andy Bell, Gem Archer og Chris Sharrock, samt – vist nok – en ny bassist, da Andy Bell nu har fundet guitar frem igen, som da han var med i Ride og Hurricane #1.

I interviewet fik den altid kæphøje Gallagher også givet Blur lidt "ros" med på vejen. Spurgt om hvad han synes om, at Blur gendannes, svarede han:

"Deres koncerter var ikke lige så gode som vores shows. På ingen måde. Men de er okay. De gør det for pengenes skyld, gør de ikke? De fuckers. Du vil ikke se Oasis blive gendannet, bare så du ved det. Aldrig."

Liams forkromede plan er at have en single på gaden til oktober, og udgive det længe ventede album næste år.

ANNONCE