Nyhed

Mød OneRepublic

To heldige fans kan nu komme til at møde gruppen inden deres koncert i Pumpehuset 26. april

Den amerikanske gruppe OneRepublic spiller 26. april deres første danske koncert nogensinde, og i den forbindelse tager bandmedlemmerne sig tid til at møde nogle af deres danske fans. GAFFA har nu mulighed for at invitere to læsere med til dette møde.

OneRepublic fik deres gennembrud, da de begyndte at hitte stort med Timbaland-remixet af "Apologize", og dermed var vejen banet for yderligere succes med singlerne "Stop And Stare" og "All The Right Moves". Sidstnævnte er taget fra gruppens andet album, "Waking Up", der udkom i november 2009 og som skulle løfte arven efter debuten "Dreaming Out Loud" og det uundgåelige hit "Apologize" fra 2007.

OneRepublic blev dannet i Los Angeles i 2002. Ni måneder senere underskrev de kontrakt med Columbia Records, og gik straks i studiet. Her blev de to et halvt år og indspillede deres debut, men da de endelig kom ud, blev de droppet af Columbia Records. Fyret fra kontrakten, to måneder inden pladen skulle have været udgivet.

Til gengæld oplevede de næsten samtidig at blive det største kontraktløse band på MySpace. Det fangede flere pladeselskabers opmærksomhed, og snart var OneRepublic, som eneste rockband nogensinde, i stald ved Timbalands Mosley Music Group. Timbo udgav sit remix af "Apologize," hvorefter gruppen fuldstændig væltede verdensmarkedet og invaderede alverdens hitlister.

Efter to pladeudgivelser er gruppen nu klar til at gå på scenen i Pumpehuset 26. april for at give deres første danske koncert. Vi sætter derfor i den forbindelse to billetter til Meet & Greet og koncert med bandet på højkant i vores konkurrencesektion. Vi trækker lod blandt deltagerne fredag 23. april klokken 11:00. Held og lykke!

ANNONCE