Nyhed

Sia flyttes til Store Vega

Fra Australien til Falkoner Teater, og nu til Store Vega. Sia kommer vidt omkring.

Om et par uger tager den australske sangerinde Sia hul på sin Europa-turne, og København er første stop på turen. Sia havde fra starten ønsket at spille på Vega, hvor hun gav koncert på sin forrige tur, men da turneplanen blev lavet, var Vega ikke ledigt. Nu er der imidlertid kommet en åbning i Vegas kalender, så Sias ønske kan opfyldes. Derfor flyttes koncerten fra Falkoner Teater til Store Vega.

Den 34-årige popsanger og sangskriver har indtil videre udgivet fire studiealbums, og er på vej med sit femte, der udkommer den 21. juni.

Hendes sidste udgivelse "Some People Have Real Problems" udkom i februar sidste år og blev vel modtaget. GAFFAs egen Michael Jose Gonzalez gav pladen fire stjerner, og kaldte Sia "det australske missing link mellem Duffy, Kira Skov og Tina Dickow".

Også hendes DVD "Tv Is My Parent" fra sidste års varme sommer behagede Michael Gonzalez, der uddelte fire stjerner, og opsummerede oplevelsen med ordene: "En udgivelse, der burde få de fleste til at falde for den australske charmetrold."

Koncenten med Sia er nu på Store Vega i København, onsdag den 12. maj. Billetter til Falkoner Teater, er naturligvis gyldige til Store Vega.

Billetter til Sia kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE