Nyhed

The Low Anthem til Danmark

Rhode Island-trioen The Low Anthem spiller i Århus og København

Til august, når solen står højest i Danmark, kommer det amerikanske folk-rock-band The Low Anthem til landet, og giver to koncerter: på Voxhall og på Loppen.

Sidste sommer udgav bandet deres tredje album "Oh My God, Charlie Darwin", der fik fire stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der skrev:

"... The Low Anthem er nu bedst i det rolige hjørne. Ikke mindst i det åbnende næsten-titelnummer Charlie Darwin, hvor Miller går op i en smuk falset, der giver behagelige associationer til åndsbeslægtede navne som Fleet Foxes og Bon Iver. Andre gange er stemningen mere i retning af den unge Bob Dylan, andre igen af Mark Eitzel eller Conor Oberst, men uanset hvad er The Low Anthem først og fremmest sig selv og et lovende ungt navn på den amerikanske neo-folk-scene."

Men ikke kun på plade gør The Low Anthem det godt. Sidste år optrådte de på South By South West-festivalen, hvor de fik stor ros for deres koncert. Om det kan gøre det lige så godt på dansk jord, må tiden vise.

The Low Anthem spiller to koncerter i Danmark, først på Voxhall i Århus, tirsdag den 10. august, og derefter på Loppen i København, fredag den 13. august.

Billetter til koncerten kan købes på GAFFA Live.

ANNONCE