Nyhed

Type O Negative bekræfter frontmandens død

På bandets officielle webside mindes medlemmerne Peter Steele, der døde onsdag

Hele dagen i går torsdag 15. april florerede der rygter og meldinger om, at den 48-årige sanger og bassist Peter Steele skulle være død af hjertestop. Undervejs blev det angiveligt bekræftet af medlemmer fra bandet, men nu er der endelig kommet en officiel melding via Type O Negatives webside, hvor de tre resterende medlemmer officielt bekræfter, at Peter Steele døde onsdag 14. april.

I et indlæg på siden skriver Josh Silver, Kenny Hickey og Johnny Kelly, at de nu med stor sorg kan fortælle, at Peter Steele døde af, hvad der i første omgang ligner hjertestop. De fortæller dog, at der vil blive foretaget en obduktion for at fastslå, hvad der helt præcis forårsagen hans død.

De kan desuden fortælle, at Steele ellers i en lang periode havde været ædru og havde forbedret sit helbred til det punkt, hvor han gik med planer om at begynde at skrive nyt materiale til bandets ottende album.

Herefter deler de tre medlemmer deres personlige tanker om Steeles død, hvorefter sangerens familie i en pressemeddelelse opridser hans karriere, der inkluderer bidrag til soundtracks, roller i serien "Oz" og filmen "Bad Acid" og ikke mindst Type O Negative-pladerne "Bloody Kisses" og "October Rust", der solgte til henholdvis Platin og Guld i USA.

Planerne for Peter Steeles begravelse er ikke endelig fastsat, og familien opfordrer til, at man respekterer familien og bandmedlemmernes privatliv i denne svære tid.

ANNONCE