Nyhed

Faust holder Peter Steele Memorial Night

Der bliver skruet op for Type O Negative og Carnivore på Faust, der dedikerer en hel aften til den afdøde sanger

Den 14. april 2010 tog den 201 centimeter høje legende Peter Steele sit sidste åndedrag, til stor sorg for fans og kolleger verden over, og der er siden blevet dedikeret både sange, koncerter og albums i hans minde. På Faust i København har man denne kommende lørdag valgt at dedikere en hel aften til den store mand, hvor arrangørerne lover dj-sets, der koncentrerer sig om Type O Negatives og Carnivores bagkatalog, samt anden musik i samme ånd. Der lokkes også med forevisning af musikvideoer, samt gode priser på Steeles foretrukne drik - rødvin.

Peter Steele døde af hjertestop, og da de første rygter slap ud, var der naturligt nok mange der tvivlede på rigtigheden i dem. I 2005 løj han og resten af Type O Negative ham nemlig død på bandet officielle webside, hvor der var lagt et billede ud af frontmandens gravsten. Denne gang skulle det dog vise sig at være rigtigt nok, og det trods at Steele faktisk havde holdt sig ædru og forbedret sit helbred. Det fortalte bandet i en meddelelse kort efter hans død, og her kunne de også fortælle, at de havde planer om at påbegynde arbejdet med deres ottende studiealbum, men det bliver så ikke deres fans forundt.

Har man lyst til at drikke en skål på Peter Steeles minde, kan man gøre det på Faust i København, lørdag den 8. maj fra klokken 21.00 - 05.00. De to dj's Dj Crow og Dj Røvsnaps spiller op, og entréen er ganske gratis.

ANNONCE