Nyhed

Blondie udsender nyt

Det er syv år siden Blondie sidst udgav et album, men nu skulle der være ny musik på vej

Den amerikanske new wave-gruppe Blondie med Debbie Harry i front blev gendannet i 1997 efter femten års pause. Siden er kommet på plader med gruppen, der dog ikke har udsendt noget siden 2003. Men nu er bandet klar med en opfølger, der udsendes i Europa til næste år.

Det kommende album har fået titlen "Panic Of Girls", og det udsendes i Australien til november, så folk kan nå at høre den nye musik i forbindelse med bandets planlagte turné sammen med The Pretenders. I Europa og USA kommer albummet dog først ud i 2011.

Albummet blev indspillet i Woodstock, som kun det andet album bandet har indspillet udenfor øen Manhattan. Den landlige idyl vil blive illustreret via billeder i pladecoveret, hvor bandets medlemmer poserer med forskellige dyr. Til Billboard siger trommeslager Clem Burke:


"Vi boede virkelig på landet der, på en måde det stik modsatte af den urbane atmosfære, der er omkring Blondie. Vi prøvede at gøre indspilningerne så organiske som muligt og holdt os i så høj grad som muligt væk fra programmering, fordi "The Curse Of Blondie" havde en masse programmering. Så i Woodstocks ånd gik vi bare i studiet og spillede".

Burke fortæller desuden, at bandet indspillede omkring 35 sange, hvor 14 kommer med på pladen. Resten kunne dog komme ud via en internetudgivelse senere.

Der er endnu ikke fastsat en europæisk udgivelsesdato for "Panic Of Girls".


ANNONCE