Nyhed

Hudson Mohawke til København

Elektromusikerens københavnske koncert til september er flyttet til Amager Bio

Hudson Mohawke kaldes af mange for den elektroniske scenes nye wünderkind. Og skotten har da også skabt en særegen lyd med sin blanding af soul, progressiv rock og slesk r&b. Nærværende medie gav hans nyeste album, Butter, hele seks stjerner, og anmelder Jesper Buhl skrev under overskriften "Hudson Mohawke er kongen. Sådan er det bare":

"Smadrede, skæve, haltende og skippende hiphop-inspirerede beats virker som indpisker på Butter og sammen med et kæmpe talent for skæve ørehængere er det det, der gør Hudson Mohawke til en af tidens absolut mest interessante kunstnere. Hvis der er nogen retfærdighed til, så bliver Joy Fantastic med den fine sanger Olivier Daysoul et kæmpe hit, for alle fortjener at høre HudMos skarpe beats."

Hudson Mohawkes kærlighed til alt fra gammel soul til hip hop, 80'er og 90'er-r&b og techno stammer fra en baggrund som DJ, og den 24-årige Mohawke, der også lystrer det borgerlige navn Ross Birchard, lover "galaktiske synth-strofer og et festfyrværkeri af break-bare beats" til det danske publikum, når han i næste måned giver koncert i Amager Bio.

Koncerten markerer også Musikklubben Betas nye sæson, der dog altså starter i Amager Bio, som følge af Betas ombygning, der ikke er helt færdig den 16. september.

Beta-booker, Mikkel Wad Larsen, fortæller:

"Vi ville gerne fyret dette supershow af i Beta, men Beta er ikke helt færdigt, og Hudson Mohawke fortjener simpelthen de perfekte rammer. Men vi kunne heller ikke aflyse, for folk hev og sled i mig for at få sparket Beta."

Hudson Mohawke spiller som tidligere nævnt her på GAFFA.dk tre danske koncerter til september og kan opleves på følgende datoer:

16. september 2010 Amager Bio, København
17. september 2010 Train, Århus
18. september 2010 Studenterhuset, Aalborg

ANNONCE