Nyhed

Tag på musikkrydstogt med DUP

Danske Uafhængige Pladeselskaber inviterer på Cruise til September

Den 23.-25. september inviterer Danske Uafhængige Pladeselskaber (DUP) på Independent Waves-cruise på Oslobåden. Independent Waves er et samlingspunkt for musikere, fans og branche. Et 2 dages get-away, hvor branchens tilstand sættes under lup og hvor der er mulighed for at opleve en række danske bands

Programmet for Independent Waves er byder blandt andet på afgangsjazz ved brass/funk bandet Wonderbrazz, to debatter/seminarer arrangeret af Musikparlamentet, singer/songwriter-workshop ved Kasper Kaae fra bandet CODY og ikke mindre end 4 koncerter (2 pr. aften) med nogle af dansk musiks up-and- coming navne: RebekkaMaria, Supercharger, Thee Attacks og Pernille Gunvad.

På turen til og fra Oslo vil der være mulighed til at mødes om musikken - både foran og "bagved" scenen. Independent Waves er vidensdeling, netværksskabelse og -udvikling, sparring samt generel morskab. Independent Waves er arrangeret i samarbejde med ROSA og DFDS som en del af deres RockCruise-koncept.

"Vi er utroligt glade for at have fået muligheden for at arrangere dette cruise" udtaler Lars Winther, formand for DUP. "Musikparlamentets debatter og seminarer sætter fokus på nogle utroligt vigtige problemstillinger i fremtidens musikbranche – både for branchefolk og for den almindelige musikforbruger. Og alle de fantastiske bands vi har fået med ombord skal nok sørge for at vi ikke glemmer det, det i virkeligheden handler om: musikken. Det kan kun blive en fantastisk tur og jeg håber der vil være stor opbakning og deltagelse".

Detaljer om Independent Waves:
Afgang København: Torsdag d. 23. september kl. 17.00
Ankomst Oslo: Fredag d. 24. september kl. 9.30
Afgang Oslo: Fredag d. 24. september kl. 17.00

Ankomst København: Lørdag d. 25. september kl. 9.30

Koncert ved afgang med Wonderbrazz
Koncerter torsdag aften: RebekkaMaria & Thee Attacks
Koncerter fredag aften: Supercharger & Pernille Gunvad

Debatter/seminarer:
Torsdag: Branche-workshop - "Potentielle forretningsmuligheder i den danske musikbranche". Et oplæg om pladebranchens tilstand efterfulgt af en workshop, hvor cruisets deltagere skal arbejde med at udvikle den danske musikbranche.

Fredag: Debat-seminar - "Diskussion af talentkonkurrencer med særlig fokus på X Factor". Hvad betyder X Factor for pladebranchens økonomi? Er der flere gavnlige end negative effekter ved de mange talentkonkurrencer?

Singer/songwriter-workshop: Styret af Kaspar Kaae fra bandet CODY. En håndfuld sangskrivere fra det danske musikmiljø er inviteret med om bord og vil skrive musik "live" på turen frem og tilbage. Publikum, musikkyndige såvel som ikke musikkyndige inviteres til at være med på sidelinien eller deltage aktivt, og resultatet af de to dages arbejde præsenteres ved en cocktail-hour på hjemturen fra Oslo.


ANNONCE