Nyhed

The Benefits gæster Bremen

Den danske popduo kan opleves på det københavnske spillested med Louise Dubiel som opvarmning

Den danske popduo The Benefits kunne sidst høres live, da de i juni varmede op for Whitney Houston i Forum. En koncert, hvor supportbandet havde bedre held til at ramme tonerne end hovednavnet.

Tidligere har The Benefits varmet op for andre store navne såson Rihanna og Kelly Clarkson, men nu giver de koncert som hovednavn på det københavnske spillested Bremen, tidligere kendt som Privatteatret. Koncerten finder sted fredag den 20. august klokken 20.

The Benefits alias sanger Ilang Lumholt og multiinstrumentalist Thomas Stengaard har hittet både i Danmark og USA med singlen "Physical" og herhjemme også med "Seize The Day". De debuterede sidste år med albummet "Seize The Day" og arbejder nu på deres næste album. Debutalbummet fik tre stjerner i GAFFA af Simon Christensen, der blandt andet skrev:

"Søften-drengen Thomas Stengaard og dansk/grønlandske Ilanguaq Lumholt har masser idéer, og Ilanguaq i øvrigt en lækker soulvokal, men den gode produktion redder dog ikke pladen fra at indeholde flere vildskud, hvor de musikalske eksperimenter bliver momentane pasticher, der forstærkes af klichéerne på tekstsiden."

Aftenen vil blive indledt af Louise Dubiel, der deltog i talentshowet Talent 2009 sidste år som en del gruppen Ludo. I foråret debuterede hun med soloalbummet "Alle Kneb Gælder", hvorfra singlen "Forpulet Perfekt" er blevet et pænt hit.

Billetsalget til koncerten er i gang via GAFFA Live, og er man studerende, kan man få rabat.

 

ANNONCE