Nyhed

Video: Louise Dubiel og Pernile Højmark går i Paul Simons fodspor

Videoen til Paul Simon-hittet "You Can Call Me Al" har inspireret Louise Dubiel i musikvideoen til hendes nyeste single "Måske er det helt i orden"

Den danske sangerinde og sangskriver Louise Dubiel har netop offentliggjort musikvideoen til den anden single "Måske er det helt i orden" fra hendes spændende og omfattende 'månedsprojekt'. 

Musikvideoen til sangen er stærkt inspireret af videoen til "You Can Call Me Al" med Paul Simon og skuespiller Chevy Chase. Louise har fået hjælp af skuespillerinde og sangerinde Pernille Højmark som den selvoptagede diva.

Du kan se videoen i klippet herover. 

"Måske er det helt i orden" er en sang med et budskab om plads til forskellighed. Om at bære over med hinandens små skævheder og mangler: Der skal være plads til at være excentrisk. Og den handler om, at selvom vi måske ikke har nået alt det, vi har sat os for endnu, kan livet være helt i orden alligevel. 

Gennem hele 2016 skriver hun en sang hver måned. Sangen bliver indspillet som demo med samme dogme hver gang: tracket må udelukkende bestå af en trommemaskine, guitar, bas og vokal. Hver tredje måned stemmer fans om deres yndlingssang, der derefter indspilles færdig og udgives til download og streaming og til radio. "Måske er det helt i orden" er nummer to af disse færdigudgivelser, og altså Louises fans’ yndlingssang fra april – juni.

Du kan følge med i Louises arbejder via hendes Facebookside her.

Mens du kan se Louise Dubiels nyeste video i klippet herover, kan du herunder se inspirationskilden, nemlig "You Can Call Me Al" fra Paul Simons 1986-album "Graceland":

ANNONCE