Nyhed

Shaun Ryder genindspiller juleklassiker

Happy Mondays-sangeren vil genindspille "Fairytale Of New York" sammen med X Factor-deltager

Shaun Ryder deltog tidligere i året i reality-showet "I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here!" sammen med den svenske Bond-pige Britt Ekland, komikeren Dom Joly og fodboldspilleren Paul Gascoignes ekskone Sheryl. Ryder nåede hele vejen til finalen, hvor han dog blev slået af den tidligere X Factor-deltager Stacey Solomon, og nu skal de to så igen forenes - denne gang i sang.

Ryder har nemlig i et interview på engelsk morgen-tv fortalt, at han vil genindspille The Pogues' juleklassiker "Fairytale Of New York", så han sammen med Solomon kan indgå i væddeløbet om at få en førsteplads på hitlisten til jul.

Lige nu er favoritten gruppen Cage Against The Machine, der har genindspillet John Cage-stilheds-kompositionen "4'33", men kombinationen af Ryder, X Factor og så den bedste julesang nogensinde kan gå hen og blive en værdig kandidat. Sangen var et hit i 1987 for The Pogues, der havde allieret sig med Kirsty MacColl. Dengang røg singlen til tops på den irske singlehitliste og ind som nummer to i England, og efterfølgende genudgivelser af sangen har også skaffet The Pogues hitlisteplaceringer.


Men nu skal den altså fortolkes af de reality show-stjerner, men de skal have fart på, hvis de vil ind på hitlisten til jul. Salget er nemlig i gang og slutter 19. december, hvorefter der skal tælles sammen, så man kan finde ud af, hvem der ligger øverst på hitlisten i England til jul.

ANNONCE