Nyhed

Tambourhinoceros udgiver FCAN

Det progressive pladeselskab er klar med den første elektroniske udgivelse

Pladeselskabet Tambourhinoceros er klar med udgivelsen af det elektroniske navn FCAN, hvor debutalbummet, "RPEX" ryger i handlen den 17. januar 2011. Allerede i dag udkommer, hvad der bliver betegnet som første element fra "RPEX", der bærer titlen "RCEL".

Tambourhinoceros præsenterer FCAN som samarbejdet mellem "en person og en gigantisk Gliederman-trædukke", hvor personen går under navnet Mensch Matsumoto. "RPEX" bliver udgivet som vinyl og digital download, og de otte numre på albummet vil komme med en visuel side til hvert nummer, der også følger med udgivelsen.

Genren bliver betegnet som "1991_INTELLIGENT_TEKKNO_MUSIC", og på FCANs egen profil beskriver han projektet som en samling med 14 år gamle lydfiler fra et arkiv, der er blevet fundet frem og bearbejdet til albummet "RPEX".


FCANs debutalbum udkommer den 17. januar næste år på Tambourhinoceros som vinyl og digitalt album - hvor der vil følge en omfattende visuel del med, og du kan se yderligere om FCAN på www.fcanspace.com. Se videoen til "RCEL" herunder:

ANNONCE