Nyhed

Band Of Horses til Vega

Bandet varmer op til deres tredje albumudgivelse med en koncert i København til april

Band Of Horses spillede deres første danske koncert i april 2008, og præcis to år senere vender de tilbage for at spille deres fjerde koncert her i landet. Som til den første koncert finder koncerten sted i Store Vega, hvor man vil kunne opleve Ben Bridwell og resten af bandet 18. april.

Koncerten bliver en form for optakt til udgivelsen af bandets tredje album, der har fået titlen "Night Rainbows". Udgivelsen er sat til at lande i maj måned, og for tredje gang i træk er indspilningerne sket sammen med Built To Spill/The Shins-produceren Phil Ek.

"Night Rainbows" følger op på den særdeles succesfulde gennembrudsplade "Cease To Begin", der ikke mindst på grund af singlen "Is There A Ghost" kom bredt ud til det danske rockpublikum, der udover koncerten i Vega også har taget godt i mod bandet på Roskilde Festival og til Beatday.

Og nu vender bandet så tilbage til Danmark, hvor man kan opleve dem i Store Vega 18. april. Forsalget til koncerten begynder fredag den 26 februar klokken 10:00, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE