Nyhed

Flere navne til The William Blakes' fastelavnsfest

Nikolaj Steen, Mames Babeganush og Pharphar er yderligere blevet føjet til fastelavns-programmet

Det bliver ved med at vælte ind med navne til den store fastelavnskoncert, der løber af stabelen i Lille Vega på søndag. I forvejen var Henrik Hall, Tue West, Tobias Buch fra The Late Great Fitzcarraldos og Shaque Lili aka Caroline Franceska på plakaten, og nu er Blakes-drengene klar med endnu om omgang. Denne gang er det Nikolaj Steen, Mames Babeganush og Pharphar, der beriger programmet.

Familien Leth har, som mange nok ved, et nært forhold til Haiti, da forfatter, kommentator, filmskaber-med-mere, Jørgen Leth, har tilbragt over 20 år af sit liv derovre, og derfor også været berørt af det katastrofale jordskælv, og ikke mindst været tæt på dem, der blev allerhårdest ramt. Jørgens søn Kristian, som er forsanger i The William Blakes og tovholder på fastelavns-arrangementet, har derfor valgt at lade alt overskud fra koncerten gå til nødhjælpsorganisationen Partners In Health, der for nyligt blev bedømt til at være den mest effektive organisation i Haiti lige nu.

Idéen er, at alle skal være klædt ud denne aften, kunstnere såvel som publikum. Så mød op til et brag af en fest og støt en god sag, når det går løs i Lille Vega kl. 20 på søndag.

Billetter til arrangementet kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE