Nyhed

Hatesphere mister frontmand

Jonathan Albrechtsen har forladt Hatesphere, der midlertidigt låner en sanger af Mevadio

Jacob Bredahl forlod i 2007 Hatesphere som han havde været med til at danne i 2000. To måneder senere var gruppen dog klar med en erstatning i form af Jonathan "Joller" Albrechtsen, men nu skal bandet på den igen. Den nye sanger har nemlig også valgt at forlade bandet.

Timingen er ikke optimal for bandet, der står for at skulle en tur til USA for at give koncerter sammen med The Black Dahlia Murder, Obscura og Augury. Men de har valgt ikke at lade en manglende sanger stå i vejen for dem og de kommende koncerter, og i en pressemeddelelse fortæller de, at frontmand i bandet Mevadio, Morten "Kruger" Madsen, vil træde til som midlertidig sanger til de kommende koncerter.

Jonathan Albrechtsen nåede kun at medvirke på albummet "To The Nines", der udkom i 2009. Albummet vandt for nylig priserne Bedste Album og Bedste Video (for videoen til sangen "To The Nines") ved Danish Metal Awards, og da bandet netop har fået en ny engelsk agent arbejdes der lige nu på at sætte en række europæiske koncerter op.

På gruppens MySpace-side skriver bandet desuden, at de allerede er i kontakt med nogle interessante potentielle erstatninger for Albrechtsen, og at de vil begynde at tage folk ind til audition lige så snart de vender tilbage fra USA. Derefter vil de så hurtigt som muligt gå i studiet for at indspille nyt materiale.

Hatesphere skal turnere i USA fra 24. februar til 24. marts.

ANNONCE