Nyhed

Ray Davies genindspiller klassikere med stjerner

Kinks-manden har hyret Bruce Springsteen med flere til at genindspille nogle af gruppens mindre kendte sange

Ray Davies fra The Kinks spillede i oktober sidste år i Madison Square Garden, da Rock And Roll Hall Of Fame fejrede sit 25 års jubilæum, og her skabte han nogle forbindelser, som han nu trækker på til et nyt album, hvor han sammen med navne som Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi genindspiller klassiske Kinks-tracks.

Der er avisen The New Jersey Star-Ledger, der har talt med Ray Davies som lige nu spiller solokoncerter i USA. I et interview fortæller han, at en eventuel gendannelse af gruppen er afhængig af om broderen Dave Davies er interesseret, og at der er et album på vej med Kinks-covernumre.

Ifølge Davies har han udvalgte gamle Kinks-sange, han betragter som mindre kendte klassikere til et nyt coveralbum, og indtil videre har han allerede været i studiet med både Bruce Springsteen og Jon Bon Jovi. Ifølge Rolling Stone har Springsteen genindspillet sangen "Better Things" fra 1981-albummet "Give The People What They Want", Mens Jon Bon Jovi kastede sig over balladen "Celluloid Heroes" fra "Everybody's In Show-Biz".

Udover de to nævnte skulle James Hetfield fra Metallica samt The Killers og Lucinda Williams også være involveret i projektet.

ANNONCE