Nyhed

Stella Blackrose udgiver debutalbum

Target Records har taget det københavnske rockband til sig og udgiver 12. april debuten ”Kiss The Dirt”

Den københavnske rockgruppe Stella Blackrose er på vej med sit debutalbum, "Kiss The Dirt", der er på gaden 12. april. Producerne Eric Greedy (Smashing Pumpkins, Fu Manchu), Ralph Quick (H-Blockx, Subway To Sally) og danske Jacob Hansen (Volbeat, The Storm) har alle været inde over udgivelsen, der nu har landet en kontrakt hos Target Records.

Stella Blackrose har høstet mange roser i deres korte levetid. Blandt andet er den 22-årige forsanger Rebecca Louise Armstrong på Garageband.com blevet kåret til den bedste kvindelige vokal. 11 gange i træk. Hendes tekster handler om angst, misbrug og selvdestruktive slåskampe i en hengiven tro på livet. Hun repræsenterer den hårde, kvindelige rockmusikalitet, og gruppen er et resultat af Rebeccas farvel til HF, og hendes entre på produktionsskolens musiklinje. Her gjorde hendes vokal nemlig også indtryk på læreren Carsten Mikkelsen, der i dag også er en del af Stella Blackrose.

Bandet er Sjællandsvinderne af P4s landsdækkende Rocktoget-konkurrence, og kan til maj se frem til, som eneste ikke-amerikanske gruppe, at skulle spille på Indie Music Fest i Hollywood.

Førstesinglen "Break Me" udsendes på mp3 den 15. februar.

ANNONCE