Nyhed

Se Stella Blackroses nye musikvideo

Der er et lille stilskifte i spil på gruppens seneste single

I går fyrede Stella Blackrose op for festen på Vesterbrogade i København, da de indtog Zeppelin Bar for at debutere deres nye single og musikvideo, "Pick Me Up". Du kan se den her forneden.

Singlen indvarsler en ny start for det københavnske band. Rockmusikken, som er en del af deres DNA, forlades dog ikke, men udtrykket udvides og får nu mærkbart en indsprøjtning pop. Det er særlig store udenlandske navne som Paramore og Biffy Clyro der er den foretrukne inspiration.

Det er efterhånden to år siden, at gruppen udsendte sit seneste udspil "Death & Forever", som fik tre stjerner med på vejen af GAFFAs Erik Barkman. Han opsummerede afslutningsvis sin anmeldelse: "Mindes du omvendt de sene 90'ere og tidligere 00'eres bastante amerikanske guitarrock med glæde og vemod, kan du roligt lægge en stjerne oven i de tre nedenfor. Stella Blackrose er uden tvivl et kompetent orkester, der har en ualmindeligt dygtig forsanger i Rebecca Lou Armstrong." 


Siden da har orkesteret haft travlt med at skrive nye numre, og det er der kommet et mindre skifte ud af. Om den nye single fortæller forsangerinde Rebecca Lou Armstrong:

"Pick Me Up er en hyldest til det menneske, der gider at stå ved din side når du føler dig allermest uperfekt. En påmindelse om at der er skønhed i vores fejl og at finde nogen der kan gennemskue den usikkerhed og elske den, er en gave."

Nummeret rummer da også den flotte melankoli, som anmeldere ofte har hæftet sig ved i gruppens sangskrivning, samtidig med, at dens guitarer også giver en snert af for eksempel den lydmur man finder hos skotske Biffy Clyro. Filmet i sort/hvid lever musikvideoen da også op til rock-genrens krav om en smøg dinglende dekadent ud af mundvigen.

Giv selv et lyt lige her:

ANNONCE