Nyhed

Musikvideo: Rebecca Lou tager ikke imod overgivelse

Den tidligere Stella Blackrose-sangerinde er klar med ny, fængende single

Rebecca Lou, tidligere sangerinde i hårdrock-kvartetten Stella Blackrose, er aktuel med sin anden single, "No Surrender". Se musikvideoen her forneden.

Tidligere på året var Rebecca Lou aktuel med sin førstesingle "Gorilla Grrl", hvor den stormende forelskelse rev og ruskede, og nu åbner hun atter op for sine følelser på "No Surrender". Den omhandler selverkendelsen. Med en undren om de sociale konstellationer og hvordan man dømmes af andre, sætter Rebecca Lou ord på de følelser, mange af os har oplevet og stadig oplever i samspil med andre.

Lyden og fortællingen forenes i et visuelt univers i en dertilhørende musikvideo, produceret af Daniel Buchwald.

Punkrock-darlingen befinder sig i et råt og uslebent univers, men under det til tider hårde ydre blotter Rebecca Lou sine følelser for omverdenen. Stiludtrykket er at sammenligne med Brody Dalles projekt, Spinerette, hvor enkle fuzz-guitarlinjer bærer potente popmelodier. 

Stella Blackrose udgav i 2012 deres debutalbum. Her skrev GAFFAs anmelder Erik Barkman blandt andet: "Stella Blackrose er uden tvivl et kompetent orkester, der har en ualmindeligt dygtig forsanger i Rebecca Lou Armstrong." Læs hele anmeldelsen her.

Rebecca Lou kan opleves live i Pumpehusets Byhave den 25. august. Du kan læse mere om koncerten via Facebook her.

Se "No Surrender" her:

ANNONCE