Nyhed

The Drums udgiver debut

Brooklyn-bandet har skrevet kontrakt med pladeselskabet Moshi Moshi og satser på at være klar med deres første album til sommer

Amerikanske The Drums er stadigvæk et forholdsvis ubeskrevet blad herhjemme i Danmark, men det ændrer sig i løbet af 2010. I hvert fald ifølge forskellige musikmedier. The Drums er nemlig blevet spået en stor fremtid, blandt andet af musikmagasinet NME, der inkluderede bandet på deres liste over bands, der ville bliver store i 2010.

Til juni skulle bandet være klar med deres første fuldlængde album, som i Storbritannien bliver udgivet via et samarbejde mellem Island Records og Moshi Moshi Records, som bandet netop har underskrevet en dugfrisk kontrakt med. Moshi Moshi var også det pladeselskab, der sidste år udgav bandets ep i England. Det kommende album bliver i den resterende del af verden udgivet via Cooperative Music, der i forvejen tæller store navne som dEUS, Phoenix, Bloc Party og Nada Surf.

The Drums har indtil nu kun udgivet én ep, "Summertime", hvor det største hit var "Let's Go Surfing". Ep'en er kun udgivet i USA og England, men den 15. februar genudgives den i hele Europa. I forbindelse hermed tager bandet på en mini-Europaturné, hvor de spiller koncerter i henholdsvis Paris, Amsterdam og Paris.

New Yorker-bandet består af medlemmer fra de tidligere bands Elkland og Horse Shoes, der begge kun nåede at leve korte liv, før The Drums blev stiftet i 2008.

Så hold øje med The Drums, både når deres ep rammer hylderne den 15. februar, og deres debutalbum kommer på gaden til sommer.

ANNONCE