Nyhed

Gang Gang Dance skifter pladeselskab

Den dansable indiegruppe fra Manhattan overgår til pladeselskabet 4AD i forbindelse med deres kommende udgivelse

Det britiske uafhængige pladeselskab 4AD (TV On The Radio, Tindersticks, Bon Iver med flere) hijackede for nyligt det danske band Efterklang og det amerikanske enmandsensemble Ariel Pink's Haunted Grafitti, og nu kan 4AD yderligere tilføje amerikanske Gang Gang Dance til deres bandliste.

Gang Gang Dance udgiver nemlig opfølgeren til den anmelderroste plade "Saint Dymphna" fra 2008 på 4AD. Pladeselskabet afslører på deres hjemmeside, at albummet udkommer i 2010, men nogen mere præcis dato afslører de ikke.

GAFFAs anmelder Thomas Borre var yderst begejstret over "Saint Dymphna", og tildelte derfor albummet fem flotte stjerner, efterfulgt af ordene:

"Deres musik er et kryptisk hjernespind spundet på snublende og ofte afrikansk-inspirerede rytmer, som indhylles i et sitrende og kakofonisk lydunivers, der importerer elementer fra både noise, avantgarde, mellemøstlig musik, industial og grime. På trods af sin umiddelbare kompleksitet og produktionsmæssige fortættethed er Saint Dymphna særdeles nem og fordringsløs at lytte til. Midt i den repetitive audio-galskab hersker nemlig fine melodiske strukturer, som giver musikken et myldrende og medrivende liv".

Det bliver spændende at se, om underskriften på den dugfriske kontrakt kommer til at få indvirkning på Gang Gang Dances lyd, eller om kvartetten bibeholder deres eget, særegne lydbillede.

ANNONCE