Nyhed

Illdisposed tager på turné

Det danske dødsmetalband kommer landet rundt og giver desuden en fransk og en tysk koncert

I næsten tyve år har den hyldede dødsmetal-gruppe fra Århus, Illdisposed, sat ild til landets spillesteder med deres version af rendyrket dødsmetal. Med det nye album fra det århusianske band "To Those Who Walk Behind Us", der udkom 31. august, har Illdisposed igen et nyt album at trække på, når de igen tager på turné i blandt andet Danmark.

Illdisposed blev skabt af blandt andre frontmanden Bo Summer, der med en lang række skiftende musikere har holdt liv i det veletablerede metalnavn lige siden. Det er blevet til hele ti albums fra den solide gruppe, hvoraf "There's Something Rotten In The State Of Denmark" fra 1997 især bliver hyldet som gruppens hovedværk.

Det nye album har udover Bo Summer guitaristen Jakob Batten bag roret, der af flere omgange har været med i gruppen og som sørger for eksplosive riffs i Illdisposeds dødsmetallyd.

Bo Summer og resten af Illdisposed kan opleves på forskellige danske spillesteder i løbet af foråret og har desuden to afstikkere til Chaulnes Metal Fest i Frankrig og Death Feast Open Air i Tyskland. Billetter til de danske koncerter kan findes via GAFFA Live.

Turneen kommer til se således ud:

11. februar - "Tobakken" Esbjerg (DK)
03. april - "Chaulnes Metal Fest" Chaulnes (FR)
09. april - "Maanen" Haderslev (DK)
10. april - "Kulisselageret" Horsens (DK)
16. april - "Templet" Lyngby (DK)
17. april - "The Rock" Copenhagen (DK)
24. april - "Paletten" Viborg (DK)
28. maj - "Lygten Station" Copenhagen (DK)
11. juni - "Death Feast Open Air" Heide Hünxe (DE)

ANNONCE