Nyhed

Jack White vil indspille soloalbum

Den produktive musiker overvejer at spille alle instrumenterne på sit første soloalbum, der dog ikke er lige på trapperne

Tre bands samt jobs som producer og pladeselskabsdirektør viser sig nu ikke at være helt nok for Jack White, der til Rolling Stone fortæller, at han gerne vil indspille et soloalbum på et tidspunkt. Der er endda mulighed for, at han vil indspille al musikken helt alene.

Til Rolling Stone udtaler White, at han helt sikkert vil lave en soloplade på et tidspunkt. Men da han bliver bedt om at komme med et bud på, hvornår det bliver, er han lidt mere vag i svaret.

"Det ville være en fejl af mig at begynde at planlægge, selv i de næste seks måneder, hvad jeg skal lave. Jeg kunne helt ærligt være i gang med at arbejde på et White Stripes-album i de næste to uger. Jeg har ingen idé om, hvad der skal ske. Det samme med The Dead Weather. Jeg vil hellere leve på denne måde end med en kalender foran mig".

Men når det bliver tid til at indspille soloalbummet er der en chance for, at White vil lave det hele selv. Han fortæller, at han ikke tidligere har arbejdet på den måde, og at det kunne være med til at få det til at lyde anderledes end The White Stripes, The Raconteurs og The Dead Weather.

Der er dog tid til at finde ud af, om det er vejen frem de næste måneder, da White først skal på turné igen til marts, hvor The Dead Weather rammer New Zealand og Australien. I samme periode skal White dog også lige producere et album for countrystjernen Wanda Jackson.

ANNONCE