Nyhed

Katie Melua klar med nyt album

Det fjerde studiealbum fra den georgiansk/britiske sangerinde udgives til foråret

Singer/songwriter Katie Melua har taget verden med storm, med sit jazzede udtryk, flotte vokal og iørefaldende sange, og nu vender hun tilbage med et nyt studieudspil, der skulle være i butikkerne til maj. Albummet er produceret af William Orbit, der også sad bag knapperne på Madonnas album "Ray Of Light", og desuden har givet en hånd med på flere numre fra navne som All Saints, Sugababes og Pink. Katie Melua har også hentet hjælp fra sangskriveren Guy Chambers (Robbie Williams med flere), hvilket ligger i tråd med hendes tidligere albums, hvor hun normalt selv skriver omkring halvdelen af sangene og overlader resten til andre.

Ifølge en kilde fra Katies fan-side Meluaworld.com skulle The Royal Phillharmonic Orchestra supplere til det musikalske billede, og kombineret med William Orbits produktion, der er overvejende elektronisk inspireret, skulle der være gode muligheder for at høre en ny og spændende lyd fra sangerinden. Det seneste album fra Melua, "Pictures", fik en mildest talt fremragende modtagelse, og her hos GAFFA måtte Ivan Rod have fem af sine seks stjerner op af lommen. Han skrev:

"Pictures er Katie Meluas tredie album og lykkeligvis et stærkt et, om end halvdelen af numrene vanen tro er skrevet af andre end sangerinden. Pictures viser den uspolerede, 23-årige sangerinde i en modnet udgave, med et mere vidtfavnende materiale end hidtil – et materiale, der tilsætter singer-songwriter-traditionen et stænk rock, reggae og latin. Kendetegnende for albummet er, at Katie Melua trods sin silkebløde vokal fremstår rå og upoleret. Og dét til trods for, at albummet for en stor dels vedkommende består af strygerbaserede ballader, som kunne animere til det pæne og polerede. Pictures bliver aldrig en sukkersød sag."

Det endnu ikke navngivne fjerde album fra Melua skulle ifølge Republic Media være på gaden mandag den 24. maj, og den første single herfra skulle sendes ud mandag den 17. maj.

ANNONCE